Fortet Trekroner har mistet sine bilag

Regnskabet for øens restaurant er dumpet med et brag til den årlige eksamen

  • Her er et luftfoto af Fortet Trekroner, som er en del af Københavns nyere befæstning. Hvis du som læser ønsker at vide mere om eller besøge øen og restauranten kan du med fordel gå ind på hjemmesiden http://www.trekronerfort.dk/   (Foto: Jacob Ehrbahn)
Her er et luftfoto af Fortet Trekroner, som er en del af Københavns nyere befæstning. Hvis du som læser ønsker at vide mere om eller besøge øen og restauranten kan du med fordel gå ind på hjemmesiden http://www.trekronerfort.dk/ (Foto: Jacob Ehrbahn)

En af Københavns mest spændende turist-attraktioner, den tidligere så stærke vandborg, Fortet Trekroner, har mistet årets bilagsmateriale.

Ifølge det netop offentliggjorte regnskab for Fortet Trekroner ApS, der driver restaurationsvirsomhed på øen Trekroner, er selskabets bilag bortkommet, hvorfor det ikke har været muligt at bekræfte eller afkræfte tallene i regnskabet.

Statsautoriseret revisor Ole Poulsen må diske op med en dumpekarakter, der vil noget:

- Vi udtrykker ingen konklusion om regnskabet.

Det er den værste form for forbehold man kan få i et regnskab!

Revisoren supplererer sin kritik med følgende bemærkninger:

- Selskabets bilagsmateriale for dette regnskabsår er bortkommet og selskabet opfylder således ikke bogføringslovens bestemmelse om opbevaring af bilagsmateriale, hvorfor ledelsen kan ifalde ansvar.

Det fremgår ikke af regnskabet, hvordan det er lykkedes ejeren, direktør Niels Heide-Jørgensen at miste sine bilag, og han har heller ikke ønsket at ringe tilbage, da han i dag gør klar til at modtage 600 gæster i morgen.

Selv om bilagene til årets regnskab er væk oplyses det, at nettoomsætningen har udgjort 709.000 kr. med et overskud før skat på 0,2 mio. kr.

Fortet Trekroner kan føre sin historie tilbage til 1713, hvor tre orlogsskibe bl.a. Trekroner blev sænket for at danne grund for et batteri til sikring af indsejlingen til Københavns Havn. Det endnu eksisterende anlæg, der indgik i søbefæsningens inderste linje, er opført i perioden fra 1865-68.

Fortet indgik senere i Københavns nyere befæstning, hvor der i perioden 1884 til 1920 blev bygget og skabt den 14 km lange Vestvold og en lang række forter og batterier både på land og i havet omkring København.

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug