Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Nu er det gratis at tale i telefon

Mobilselskabet M1 er netop gået i luften med gratis mobiltelefoni. Der er ingen betingelser. Kunderne får 50 minutter og 50 sms'er gratis hver måned

  • Det behøver ikke længere at koste penge, at tale i mobiltelefon. (Foto: Colourbox)
Det behøver ikke længere at koste penge, at tale i mobiltelefon. (Foto: Colourbox)

Mobilkrigen raser med fornyet kraft i Danmark, efter mobilselskabet M1 i dag har lanceret helt gratis samtaler og sms.

Med Gratis50 sikrer det nordjyske selskab, at alle kan tale helt kvit og frit 50 minutter om måneden og sende 50 sms, uden at det koster så meget som en øre. Ikke en gang opkaldsafgiften eller det månedlige abonnement skal kunden betale.

- Gratis er gratis. Vi har tænkt nyt og kreativt i stedet for at løbe efter vores konkurrenter med lavere og lavere priser. Vi har simpelthen gjort det helt gratis, siger direktør for M1, Mads Peter Veiby, til ekstrabladet.dk.

- Men det tjener I jo ingen penge på. Får man så en reklame i røret eller hvad?

- Nej det er rigtigt, at vi ikke tjener penge på Gratis50, men der ingen reklamer, og det her er ikke et midlertidigt pr-stunt. Vi tjener i stedet vores penge på tillægsydelser, og det går faktisk rigtig godt, siger Mads Peter Veiby.

Hvis kundens forbrug overstiger de gratis minutter og sms’er om måneden, så ligger prisen på 50 øre i minuttet, 50 øre i opkaldsafgift og 18 øre per sms. Men holder man sig under grænsen, er det helt gratis.

- Vi har i øjeblikket næsten 100.000 kunder, men vi vil gerne op på det dobbelte, så vi bliver nødt til hele tiden at tænke nyt og enkelt, fortæller M1-direktøren.

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug