Prisrekord: Her er Danmarks dyreste lejlighed

Med en udbudspris på 23 mio. kroner er ejerlejligheden på Amagertorv i København den dyreste på markedet lige nu

  • Fra den 93 kvadratmeter store tagterrasse er der udsigt til Christiansborg, Storkespringvandet og Københavns kanaler (Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Lützau)
Fra den 93 kvadratmeter store tagterrasse er der udsigt til Christiansborg, Storkespringvandet og Københavns kanaler (Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Lützau)
1/2
Næste »

Har du 23 millioner kroner, og ved du ikke, hvad du skal bruge pengene til? Så kan du måske få fingrene i Danmarks dyreste lejlighed.

I dag er der nemlig blevet sat prisrekord på ejerlejlighedsmarkedet med udbuddet af en 211 kvadratmeter stor lejlighed på Amagertorv i indre København. Det skriver boligportalen Boliga.dk.

Se også: Her er de billigste og dyreste boligområderSe også: Lej Laudrups luksus

Pebret penthouse
Kun én gang tidligere inden for de seneste fem år er en anden lejlighed blevet sat til salg til et højere beløb. Nemlig på adressen Tuborg Havnepark 16, som blev udbudt til 24,5 millioner kroner og solgt til 22 millioner kroner. Det gør altså 4.sals lejligheden på Amagertorv til en højdespringer, hvis den vel at mærke bliver solgt til prisen.

Se også: Her er Danmarks dyreste lejlighed

For den rekordhøje pris får man til gengæld et kig ud over Københavns spir på Christiansborg, udsigt til Storkespringvandet og kanalen. Derudover indeholder den nyoprettede penthouselejlighed egen elevator, der kører direkte til lejligheden, gaspejs i stuen og en 93 kvadratmeter stor privat tagterrasse.

74 pct. over normalen
Ifølge standardberegningen koster det ca. 120.000 kr. brutto om måneden af bo i lejligheden, men først efter man har lagt en udbetaling på 1.150.000 kr. Det gør salgskvadratmeterprisen hele 74 procent højere end gennemsnittet i indre by, hvor salgskvadratmeterprisen ifølge Boligas seneste statistikker gennemsnitligt ligger på 28.000 kroner.

Du kan se flere billeder og læse mere om luksusboligen hos Lützau.dk.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet