Elektronik

Hov! Facebook har ændret din mail-adresse

Uden varsel - og ikke mindst - uden at spørge brugerne om lov, har facebook ændret brugernes mail-adresser

  • Facebook har lavet en sniger-ændring på din profil. (Foto: AP)
« Forrige
Facebook har lavet en sniger-ændring på din profil. (Foto: AP)
1/2
Næste »
 

Facebook bringer med jævne mellemrum sindene i kog hos deres brugere med markante ændringer i opsætningen på deres side.

Nu har de igen lavet en ændring - måske en, du slet ikke har opdaget...

Facebook har uden at spørge om lov, ændret på den mail-adresse, der står oplyst under dine profil-oplysninger på din facebookside. Så i stedet for din normale mail-adresse á la Jens.jensen@gmail eller Pia.hansen@hotmail.com står det nu i stedet Jens.jensen@facebook.com og Pia.hansen@facebook.com

Se hvordan du slipper af med ændringerne i tv-klippet herover

Læs også:

Se også: Facebook kender dine kærestevaner

Allerede i 2010 lancerede facebook sin egen e-mail-service, dog uden at det fik folk til at droppe deres gamle e-mail-adresser til fordel for en ny facebook-mail. Så det er nærliggende at tro, at facebook nu prøver at presse folk til at bruge facebook.com-mail-adressen i stedet. Det skriver Lifehacker.com.

Men; det er heldigvis muligt at ændre mail-adressen tilbage til din gode gamle mail - hvis du vil. Det kan du gøre ved at gå ind under profiloplysninger og vælge 'skjul' ud for @facebook.com.

Der ligger en meget pædagogisk guide til løsningen her (Eksternt link til Lifehacker.com)

Deltag i debatten under artiklen: Hvad synes du om facebooks seneste påfund? Og er det i orden, at ændre på dine profil-oplysninger uden at spørge dig om lov først?

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik