Vi skal surfe penge til nødlidende

En mail med et elektronisk hjerte venter i op mod en millioner danskeres indbakke i dag. Med hjertet skal vi samle penge ind til velgørende formål

  • Op mod en million danskere får i dag en mail, hvor de bliver bedt om at installere et hjerte i deres computer. Afsender på mailen er 12 af de største velgørende organisationer i Danmark, der er gået sammen med fundraisingredskabet AidOnline.
Op mod en million danskere får i dag en mail, hvor de bliver bedt om at installere et hjerte i deres computer. Afsender på mailen er 12 af de største velgørende organisationer i Danmark, der er gået sammen med fundraisingredskabet AidOnline.

Ved at installere et elektronisk hjerte på computeren får danskere nu mulighed for at støtte nødhjælpsorganisationer som Dansk Røde Kors, Hjerteforeningen, Red Barnet og WWF Verdensnaturfonden ganske gratis, når de er på surftur på internettet.

Op mod en million danskere får i dag en mail, hvor de bliver bedt om at installere et hjerte i deres computer.

Afsender på mailen er 12 af de største velgørende organisationer i Danmark, der er gået sammen med fundraisingredskabet Aid Online.

Virker sombanner
AidOnline virker som en ganske almindelig bannerreklameblokker. Men i stedet for at efterlade en annonceplads, indsætter man i stedet en ny reklame fra Aid Onlines annoncører, som donerer udgiften til et velgørende formål efter internetsurferens eget valg.

- AidOnline er en ny måde at rejse penge på, og det betyder, at Røde Kors vil kunne hjælpe endnu flere. 80 procent af indtægterne går til Røde Kors. Det er en meget høj procentsats, siger Anders Ladekarl, generalsekretær i Dansk Røde Kors i en pressemeddelelse.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil