Gadgets

Microsoft på vej med Xbox TV-boks

Prisbillig boks til stuealteret skal give adgang til Microsofts underholdningsunivers, samt apps og streamingtjenester

  • Microsoft vil give adgang til apps og streamingtjenester via prisbillig Xbox TV-boks. (Foto: Microsoft)
Microsoft vil give adgang til apps og streamingtjenester via prisbillig Xbox TV-boks. (Foto: Microsoft)
 

Microsofts Xbox 360 bruges nu til meget mere end bare spil. Konsollen har fået et væld af opdateringer siden lanceringen tilbage i 2005, og er nu udstyret med et væld af forskellige apps og streamingtjenester som eksempelvis Netflix. Med tilbehør som bevægelsessensoren Kinect prøver Microsoft at positionere maskinen som centrum for underholdningsoplevelser i stuen.

Men hvad nu hvis du ikke har behov for eller gider 3D-spil? Så skal du kigge i retning efter den kommende ’Xbox TV-boks,’ som firmaet arbejder på. Det er i alt fald hvis vi skal tro denne historie fra gadgetbloggen The Verge, der hævder at have snakket med ’flere kilder med kendskab til Redmonds planer.’

LÆS OGSÅ:Microsoft vil lave grej og gadgets

Kommer næste år
Der vil angiveligt blive tale om en billig boks i stil med Apple TV, der vil give adgang til underholdningsoplevelserne på Xbox, samt fungere som modtagerboks, når du vil sende lyd og video fra din Windows-computer, tablet eller smartphone.

TechSpot.com forventer, at boksen vil bruge Windows RT som operativsystem, mens Forbes.com anser det for sandsynligt, at Microsoft vil fortælle verdenen om nyheden på E3-messen til juni i Los Angeles.

Kunne du være interesseret en Xbox TV-boks?

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik