Gadgets

Beskeden interesse i Microsofts tablet

Microsofts direktør, Steve Ballmer, antyder at firmaets nye Surface-tablet ikke ligefrem rives ned fra butikshylderne

  • Surface RT har indtil videre kun solgt i 'beskedent' omfang, lyder det fra Microsoft-direktør Steve Ballmer. (Foto: Microsoft)
Surface RT har indtil videre kun solgt i 'beskedent' omfang, lyder det fra Microsoft-direktør Steve Ballmer. (Foto: Microsoft)

Microsoft fik masser af opmærksomhed, da firmaet tilbage i juni annoncerede, at det var på vej med sine egne tablets baseret på Windows 8 og Windows RT.

Nu har den første maskine, Surface RT, været ud på butikshylderne i lidt over to uger i USA, og selvom der var pæne køer på lanceringsdagen, så lader det ikke til, at Surface storsælger på samme måde som iPad.

Apple praler af, at have solgt tre millioner nye iPads på tre dage, mens udmeldingen fra Microsoft er noget mere beskeden. Bogstavelig talt. I et interview med franske Le Parisian udtaler Microsofts direktør, Steve Ballmer, at salget af Surface indtil nu har været ’beskedent.’

LÆS OGSÅ:Vi har prøvet Microsofts tablet

En teknologisk hjerteknuser
Nogle markedsanalytikere påpeger at problemet er, at Microsoft ikke har en ordentlig distribution af maskinen, der kun sælges på nettet og via Microsofts egne detailbutikker – og dem er der pt. blot 32 af i hele USA.

Det kan selvfølgelig også have noget at gøre med, at Surface har fået en noget blandet modtagelse af anmelderne. Den indflydelsesrige gadgetblog, Gizmodo.com, kalder Surface RT for en ’teknologisk hjerteknuser,’ og kritiserer maskinen for at være fyldt med fejl, langsom og have et tilhørende økosystem, der ’føles som en tundra.’

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil