Apple har mere at vise den 23. oktober

Amerikanske journalister er blevet hidkaldt til et pressemøde den 23. oktober – Apple har lidt mere at vise frem, lyder invitationen

Apple har lidt mere at vise frem den 23. oktober. Det forventes, at firmaet blandt andet vil præsentere en ny, mindre iPad. (Foto: Apple)
Apple har lidt mere at vise frem den 23. oktober. Det forventes, at firmaet blandt andet vil præsentere en ny, mindre iPad. (Foto: Apple)

Rygterne talte sandt – Apple afholder en begivenhed den 23. oktober i San Jose i Californien, hvor firmaet vil afsløre nyt grej og gadgets.

’Vi har lidt mere at vise dig,’ lyder invitationen fra Apple, der ellers ikke afslører hvad vi har i vente. Rygterne går på, at Apple endelig vil præsentere iPad Mini med en mindre skærm, men over de seneste par dage er der dukket rapportager op om en 13-tommer udgave af firmaets MacBook Pro-computer med højopløst Retina-skærm. Andre forventer en ny iMac med nyt design, og opdaterede modeller af Mac Mini-computerne med ny indmad.

Mindre tablets med 7-tommer skærm er blevet populære, især i USA, hvor Googles egen Nexus 7 har solgt flot, og hvor mange forbrugere har kastet penge efter mindre tablets som Amazon Kindle Fire og NOOK Tablet.

Fornyeligt lækkede de europæiske priser på den kommende iPad Mini, og skal vi tro informationen, så vil du kunne købe den nye, mindre iPad fra omkring 1.900 kroner.

Snart Black Friday: Få overblik og tilbud hos PriceRunner
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen