Gadgets

Her er den første Windows 8-tablet

Lenovo har afsløret firmaets første Windows 8-tablet – du får 10-timers batterilevetid i en 9,8 millimeter tynd pakke

  • Lenovo ThinkPad 2 kommer med Windows 8 Pro, når når det nye operativsystem lanceres til oktober. (Foto: Lenovo)
Lenovo ThinkPad 2 kommer med Windows 8 Pro, når når det nye operativsystem lanceres til oktober. (Foto: Lenovo)
 

Lenovo har 20 års erfaring med at lave pc’er til business-brugerne, men med Windows 8 introducerer firmaet også en tablet under ThinkPad-navnet.

Lenovo ThinkPad 2 ryger ud på butikshylderne sammen med Windows 8 den 26. oktober, og den 9,8 millimeter tynde maskine kommer med 10 timers batterilevetid, og ekstra tilbehør som pegepind, mus og tastatur.

Den 10-tommer store tablet har selvfølgelig berøringsfølsom skærm, og kommer med Windows 8 Pro, der er i stand til at køre klassiske Windows-programmer samt de nye Windows 8-apps, der kan downloades fra Microsoft Store.

LÆS OGSÅ:Microsofts tablet en rigtig dårlig ide

Ingen detaljer om prisen
Lenovo ThinkPad 2 har indbygget USB, HDMI-udgang og vil kunne fås i modeller med indbygget 3G og 4G. Det er endnu uvist om Danmark får lov at være med i første række, når Lenovo lancerer maskinen, og vi kender pt. heller intet til prisen.

Microsoft lancerer også sin egen tablet, under navnet Surface, sammen med Windows 8. Den lanceres i USA den 26. oktober, men Microsoft har endnu ikke sagt noget om en mulig dansk lancering.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik