Gadgets

Er dette iPad Mini?

Tilbehørsproducent publicerer billeder af etui til iPad Mini – fjerner dem hurtigt fra websiden igen

  • Er dette iPad Mini ... Eller blot et smart marketingstunt fra tilbehørsproducenten DeviceWear? (Foto: DeviceWear)
Er dette iPad Mini ... Eller blot et smart marketingstunt fra tilbehørsproducenten DeviceWear? (Foto: DeviceWear)
1/2
Næste »

For en lille måneds tid siden forlød det fra amerikanske Bloomberg, at iPad Mini var på vej. Nu har tilbehørsproducenten, DeviceWear, publiceret billeder af, hvordan Apples mindre iPad kunne tage sig ud.

Firmaet publicerede kortvarigt billeder af et etui til iPad Mini, og på billederne kunne man rent faktisk se størstedelen af maskinen. Der er sandsynligvis tale om computertegninger baseret på specifikationer fra en af Apples underleverandører, og de viser stereohøjttalere i bunden samt det nye mindre stik, der også forventes introduceret med den kommende iPhone 5.

LÆS OGSÅ:Mountain Lion er en våd grim kat

Lancering til september

Tidligere har underleverandørerne ramt plet, og det så vi blandt andet både med iPad 2 og den nyeste iPad, hvor etuier dukkede op inden lanceringen. Det sker dog også, at de tager fej. Det skete op til lanceringen af iPhone 4S, hvor der var mange – falske – tegn på, at en redesignet iPhone var på vej.

Der er udbredt forventning om, at Apple lancerer iPad Mini og den næste iPhone i løbet af efteråret, og rygtesnakken på gadgetwebsiderne peger pt. i retningen af en lancering i midten af september.

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug