Gadgets

Tidlige iPhone-prototyper afsløret

Retssag mellem Apple og Samsung giver sjældent indblik i Apples designproces med billeder af tidlige prototyper

  • Apple overvejede stærkt at bruge designet til venstre, men det blev prototypen til højre, der endte med at blive til iPhone 4 og 4S. (Foto: Apple)
Apple overvejede stærkt at bruge designet til venstre, men det blev prototypen til højre, der endte med at blive til iPhone 4 og 4S. (Foto: Apple)
1/4
Næste »

I sidste uge blev der afsløret billeder af en tidlig prototype af iPad. Billederne er kommet frem som følge af en retssag mellem Samsung og Apple, hvor sidstnævnte hævder, at Samsung kopierer Apples design.

Nu er der dukket flere billeder op af tidlige iPhone-prototyper og designforslag fra Apples ellers så hemmelige designafdeling. Mest interessant er billeder af et design, som Apple rodede med tilbage i 2006.

Skal i tro denne historie fra gadgetbloggen TheVerge.com, så hentede Apple inspiration fra Sonys designidentitet, og skabte fundamentet til, hvad der senere udviklede sig til iPhone 4 og iPhone 4S.

Der er også billeder af en iPhone, der designmæssigt minder om den første iPod Mini, og en mobil med afskårne hjørner.

Som om det ikke var nok, så er der også dukket endnu flere billeder op af tidlige iPad-prototyper, blandt et groft koncept med et støtteben bygget ind i bagsiden.

Hvad synes du om Apples tidlige designs?

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil