Gadgets

Nye gadgets fra Apple 1. september

Apple har inviteret til pressemøde på onsdag og forventes at lancere iPods med kamera og videochat samt måske ny boks til stuealteret

  • Apple lancerer nyt grej om mindre end en uge. Alt tyder på nye iPods.
Apple lancerer nyt grej om mindre end en uge. Alt tyder på nye iPods.

Nu kommer der nok engang nye gadgets fra Apple. Firmaet har inviteret til pressemøde i San Francisco 1. september, hvor det forventes, at Steve Jobs vil indtage scenen og lancere en række nye produkter.

Invitationen har et billede af en guitar, så det synes sandsynligt, at Apple vil lancere produkter relateret til musik. Det forventes, at Apple lancerer en ny version af iPod Touch, så den får samme funktionalitet som den nye iPhone 4, eksempelvis kamera, ny skærm og mulighed for videochat.

Apple har over de seneste år holdt events i september, hvor der er blevet lanceret nye iPods samt nye versioner af programmet iTunes, der bruges til at organisere musiksamlingen og synkronisere data med iPhone og iPod.

Ny boks til fladskærmen
Amerikanske medier har i længer tid rapporteret, at Apple er på vej med en ny prisbillig udgave af firmaets Apple TV-boks, der vil gøre det nemt at få film, fotos og musiksamlingen op på Flad-tv’et i stuen. Boksen forventes at være baseret på samme operativsystem som iPhone og vil også understøtte apps.

Bloomberg News og New York Times rapporterer, at Apple pt. forhandler med indholdsudbyderne i USA om at kunne tilbyde tv-programmer til 99 cent (cirka seks kroner), der skal kunne streames til boksen eller lejes i 24 timer på iPhone, iPad og iPod Touch. Apple tilbyder pt. ikke køb eller leje af film og tv-serier i den danske del af iTunes-butikken.

Pressemødet løber af stablen klokken 10.00 lokal tid, hvilket betyder at der burde være klarhed om de nye Apple-gadgets omkring klokken 19.00 dansk tid.

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen