Her er iPad mini

Fotos af komponenter til Apples kommende iPad lækkert på ukrainsk blog – kommer i både sort og hvid

  • Billedet viser en mindre iPad, hvor alimniumskabinettet er helt sort. (Foto: ukrainianiphone.com)
Billedet viser en mindre iPad, hvor alimniumskabinettet er helt sort. (Foto: ukrainianiphone.com)
1/3
Næste »

Forleden kom historien ud om, at Apple sandsynligvis vil lancere en mindre iPad om et par ugers tid, og nu er der så dukket fotos op af, hvad der ligner komponenter til maskinen.

Det er en ukrainsk blog, der har publiceret billeder, der ligner kabinettet til iPad, samt skærmen og bagsiden af tablet-computeren. Skal vi tro billederne, så vil Apple lave den nye iPad i både sort og hvid, og det ser ud til at firmaet vil bruge samme farvede aluminium som på den nye iPhone 5.

LÆS OGSÅ:Pas på, iPad, nu kommer Windows 8

Minder om iPhone 5
Kabinettet på billederne har plads til et SIM-kort i nano-størrelsen, og stikket i bunden lader til at være af den samme type som på iPhone 5, altså til brug med Apples nye Lightning-kabler.

Størrelsesmæssigt ser den nye iPad ud til at have en skærm på mellem 7-8 tommer, og formatet lader til at være det samme som hos tidligere iPads, det vil sige 4:3-format fremfor bredformat.

Det forlyder, at Apple vil præsentere den nye iPad den 17. oktober, og de fleste analytikere spår en pris på mellem 250-300 dollars, svarende til mellem 2.000-2.500 kroner.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil