iPad mini afsløres om to uger

Apple præsenterer snart en mindre udgave af iPad, rapporterer erhvervsmagasinet Fortune - presseinvitationer sendes ud den 10. oktober

  • En computertegning af, hvordan den kommende iPad kunn tage sig ud sammen med storebror. (Foto: Macrumors.com)
En computertegning af, hvordan den kommende iPad kunn tage sig ud sammen med storebror. (Foto: Macrumors.com)

Der har igennem længere tid været rygter om, at Apple er på vej med en mindre udgave af iPad, og vi har endda set lækkede billeder af, hvad der angivelig er den kommende maskine.

Det er kommet frem, at en af Apples egne topbosser har anbefalet en mindre udgave af iPad, og skal vi tro det amerikanske erhvervsmagasin, Fortune, så præsenteres den om to ugers tid.

Magasinet har snakket med en unavngiven kilde, der beskrives som en storaktionær, der selv har informationen fra flere kilder.

Skal vi tro Fortunes kilde, så ryger der invitationer ud til den amerikanske presse den 10. oktober, hvilket tyder på en pressekonference den 17. oktober.

LÆS OGSÅ:Pas på, iPad, nu kommer Windows 8

Klar til julesalget
Fortune spår, at den potentielt nye iPad vil kunne hives ned fra butikshylderne den 2. november.

Det forventes at den kommende iPad får en skærm på mellem syv og otte tommer, og at den får navnet iPad mini eller iPad Air.

Google har allerede opnået pæn succes med det mindre tablet-format. Firmaets syv-tommer store Nexus 7-tablet er blevet rost af anmelderne i udlandet, og lander i Danmark den 5. oktober.

Kunne du finde på at købe en iPad med mindre skærm?

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug