Mobil

Nokia Lumia 920: Den endelige dom

Efter en grundig test af Nokias nye smartphone, som blev søsat i sidste uge, er den fuldstændige anmeldelse nu klar

  • Nokia Lumia har et flot design og et godt kamera, men størrelse og vægt trækker ned, mener anmelderne. (Foto: Nokia)
Nokia Lumia har et flot design og et godt kamera, men størrelse og vægt trækker ned, mener anmelderne. (Foto: Nokia)

Det kriseramte mobilfirma Nokia sendte i sidste uge sit seneste flagskib, Windows Phone 8-smartphonen Nokia Lumia 920, på gaden.

Denne telefon må og skal blive en succes for firmaet, der i fordums tid totalt dominerede mobilmarkedet verden over, men i dag er yderst presset.

Lyd og Billede fik som de første herhjemme fingrene i den nye smartphone, og efter at have delt deres førstehåndsindtryk med læserne er de nu klar med den endelige dom over Nokia Lumia.

Læs også: Test af LG Optimus

Contra: Stor og tung
Som først bemærket, så er Nokia Lumia 920 en ordentlig moppedreng af en smartphone. Der er nærmest tale om en blankpoleret, velbygget og smukt designet mursten!

Faktisk er den så stor og tung, at det vil skræmme mange kunder væk, og vi har svært ved at forstå, at Nokia ikke er i stand til at få vægten på deres flagskib ned i et leje, der bringer telefonen mere på linie med populære konkurrenter som Samsung Galaxy S III.

Læs også: Test af Huawei Ascend

Pro: Bedste mobilkamera

Når det er sagt, så er Lumia 920 et kvalitetsprodukt, der byder på et rent slaraffenland af funktioner og fordele. Den har markedets bedste mobilkamera, en af de bedste skærme (som man med god vilje kan betjene med vanter på), og så er Nokias flagskib den eneste Windows Phone 8-mobil med 4G.

Læs også: Test af Sony Xperia Acro

Konklusion
NFC og trådløs opladning er ekstra funktioner, vi absolut ikke er kede af. Det korte af det lange er, at Nokia Lumia 920 er nem at elske for både indre og ydre kvaliteter, hvis man altså bare kan affinde sig med vægten.

Læs en mere detaljeret version af anmeldelsen her

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil