Mobil

Venner igen: Nu vil TDC sælge Nokia

Boycot af finsk teleproducent er stoppet, før den kom i gang - TDC og Nokia er nemlig blevet venner igen

  • Først var Nokia pludselig lukket ude i kulden hos TDC - men nu er de to kæmpefirmaer igen blevet enige om at samarbejde. Derfor vil topmodellen Lumia 920 alligevel blive solgt hos TDC, når telefonen om kort tid kommer på markedet i Danmark. (PR-foto)
Først var Nokia pludselig lukket ude i kulden hos TDC - men nu er de to kæmpefirmaer igen blevet enige om at samarbejde. Derfor vil topmodellen Lumia 920 alligevel blive solgt hos TDC, når telefonen om kort tid kommer på markedet i Danmark. (PR-foto)

For få dage siden var Nokia på vej ud af TDC's butikker - med bulder og brag.

TDC var ifølge en intern mail stiktosset over, at Nokia ikke betalte nok til markedsføring af firmaets telefoner. Derfor skulle det være helt slut med at sælge Nokia-produkter, fremgik det af den interne besked.

Men efter at have sovet på tingene, har TDC nu lavet en fornyet aftale med Nokia:

- Vi ser frem til at introducere Nokia Lumia 920 samtidig med resten af markedet, oplyser Kim Hyrzkov, der er direktør for TDC Butik, mandag eftermiddag til ekstrabladet.dk.

Med andre ord er der dømt borgfred i striden, der ellers ville have udelukket TDC's kunder fra at købe den kommende topmodel Lumia 920.

Kim Hyrzkov tilføjer meget diplomatisk, at 'TDC og Nokia har ført en konstruktiv og positiv dialog, der bærer præg af et langt og solidt samarbejde, som også vil fortsætte fremadrettet.'

Så er den ged vist barberet!

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil