Mobil

TV: iPhone 5-hysteri skudt i gang

Se, hvor den første blev solgt

  • iPhone 5 kommer til Danmark om en uge. (Foto: Apple)
iPhone 5 kommer til Danmark om en uge. (Foto: Apple)
1/2
Næste »

Australske gadget-nørder og iPhone-fanatikere blev fredag de første i verden til at få fingre i den nyeste telefon fra teknologigiganten.

Foran Apples forretning i centrum af Sydney stod de ivrige købere klar klokken 08.00, da dørene blev åbnet til salget af iPhone 5.

LÆS:

Se også: Så meget koster iPhone 5

Ligesom i New York og London havde folk slået lejr i flere dage foran butikken på George Street for at være de første til at teste det nye apparat, og Apple-ansatte klappede og jublede, da salget gik i gang.

Den hypede mediebegivenhed blev også udnyttet af andre selskaber, som forsøgte at få lidt gratis reklame. De første i køen bar t-shirts og kasketter med logoer for forskellige firmaer.

- Syv af os er her for vores egen virksomhed, og vi har ventet herude siden tirsdag, siger 24-årige Todd Foot, som var nummer et i køen.

- Vi ville være de første i verden, der havde muligheden for at sammenligne den (iPhone 5, red.) med andre smartphones, tilføjer han.

LÆS:

Se også: Så er iOS 6 frigivet til iPhone og iPad: Hent det her

Da forsalget af iPhone 5 blev skudt i gang på nettet for en uge siden, modtog teknologigiganten mere end to millioner bestillinger i løbet af bare 24 timer. Dermed slog forsalget den tidligere bestillingsrekord på forgængeren, iPhone 4S.

På trods af den enorme hype om den nye smartphone faldt Apple-aktien torsdag på den amerikanske børs med en halv procent efter at have nået en rekordkurs i dagene forinden.

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug