Spilnyheder

Fortællinger fra en virtuel slagmark

En amerikaner har skabt en internetfilm i spillefilms-længde baseret på et computerspil

Nogle gange, når man halv-apatisk drysser rundt i det babylonske internet, falder man over noget ekstraordinært, som en eller anden har lavet derude. Ikke fordi han fik penge for det, eller fordi han skulle. Bare fordi han kunne. Det er sjældent, men når det sker, bekræfter det - et kort øjeblik - ens tro på internettet som institution.

Forleden faldt vi over en serie Youtube-film, som en mand ved navn Patrick Ware har lavet. Patrick har gennem tredive år være manuskriptforfatter og TV-producer, og i sin fritid har han i mange år spillet Combat Mission.

Læs mere om Combat Mission

Og så en dag tænkte han: 'Hvorfor ikke lave en 200 minutter lang spillefilm, à la dem man ser på Discovery Channel, om et imaginært slag i Normandiet 1944 baseret på et scenario fra Combat Mission?'

Som sagt som gjort.

Resultatet er en forbløffende interessant og dramatisk 'mockumentary'. Alle scener i filmen er optaget inde fra spillet, med voice-overs af manden selv, interviews med både tyske og amerikanske soldater fra begge sider af slaget og masser af taktisk analyse.

Hvis man kan se bort fra grafikken, der for den uindviede måske ser lidt bedaget ud, er her en internetfilm, der er lavet efter devisen 'Less is more.'

Se de første tre afsnit her

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

Seneste i Forbrug

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.