Spilnyheder

Her er det måske mest populære spil nogensinde

Call of Duty-serien er stadig hyperpopulær i USA.

 

Der tegner sig et klart billede af, at Call of Duty: Black Ops 2 bliver et af de bedst sælgende computerspil nogensinde.

Alene i den amerikanske del af butikskæden GameStop er der solgt én mio. eksemplarer af spillet i løbet af den første dag på markedet.

Se også: Lang gameplay video fra det nye Call of Duty

Det fortæller GameStops øverste chef til Bloomberg.

Midnatsåbent og udsolgt Nærmest alle GameStop-butikker i USA holdt midnatsåbent for at fejre begivenheden, og denne store hype har været medvirkende til spillets succes.

- Black Ops 2 tegner til at blive den største spillancering nogensinde. Gamestop har solgt over én mio. eksemplarer i løbet af den første dag på markedet, fortæller Tony Bartel fra GameStop.

Læs også: Lucasfilm vil producere 2-3 film om året

De første prognoser fra spilanalytikeren Michael Olson lyder på, at der formentlig er solgt mellem 6,5 og 7,2 mio. kopier i løbet af de første 24 timer, når man lægger tallene for USA og Storbritannien sammen.

For at blive et af de bedst sælgende spil i historien skal Call of Duty: Black Ops 2 dog runde mindst 30 mio., som Mario Kart Wii har gjort i den nuværende konsolgeneration. Derfra er der endnu længere op til de gamle Super Mario-spil, der dog udkom sammen med en konsol og derfor er noget sværere at sammenligne med.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik