Her er det måske mest populære spil nogensinde

Call of Duty-serien er stadig hyperpopulær i USA.

Der tegner sig et klart billede af, at Call of Duty: Black Ops 2 bliver et af de bedst sælgende computerspil nogensinde.

Alene i den amerikanske del af butikskæden GameStop er der solgt én mio. eksemplarer af spillet i løbet af den første dag på markedet.

Se også: Lang gameplay video fra det nye Call of Duty

Det fortæller GameStops øverste chef til Bloomberg.

Midnatsåbent og udsolgt Nærmest alle GameStop-butikker i USA holdt midnatsåbent for at fejre begivenheden, og denne store hype har været medvirkende til spillets succes.

- Black Ops 2 tegner til at blive den største spillancering nogensinde. Gamestop har solgt over én mio. eksemplarer i løbet af den første dag på markedet, fortæller Tony Bartel fra GameStop.

Læs også: Lucasfilm vil producere 2-3 film om året

De første prognoser fra spilanalytikeren Michael Olson lyder på, at der formentlig er solgt mellem 6,5 og 7,2 mio. kopier i løbet af de første 24 timer, når man lægger tallene for USA og Storbritannien sammen.

For at blive et af de bedst sælgende spil i historien skal Call of Duty: Black Ops 2 dog runde mindst 30 mio., som Mario Kart Wii har gjort i den nuværende konsolgeneration. Derfra er der endnu længere op til de gamle Super Mario-spil, der dog udkom sammen med en konsol og derfor er noget sværere at sammenligne med.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil