Spilnyheder

GTA fjernet fra Steam

Wanna Be Startin' Something må ikke være med i GTA: Vice City længere - selv om den har været med i spillet siden 2002

 

Rockstar har trukket Grand Theft Auto: Vice City tilbage fra Steam og fjernet muligheden for at købe spillet, før der kommer en væsentlig ændring i spillets kode.

Læs også: Historien om Rockstars blandingsprodukt

Problemet er, at én af Michael Jackson-sangene i spillets 80'er-soundtrack åbenbart er i strid med copyrightlovgivningen og derfor skal fjernes omgående. 'Wanna Be Startin Something' har været med i spillet lige siden udgivelsen tilbage i 2002, men nu er det åbenbart sådan, at Warner Chappell og Sony Music Entertainment kræver sangen fjernet.

De mere præcise omstændigheder omkring Rockstars rettigheder fremgår ikke af meldingen. Desværre er det heller ikke angivet, hvornår Vice City kommer tilbage på Steam.

Læs også: Grand Theft Auto: Vice City kommer til iOS og Android

I løbet af de kommende måneder kommer GTA: Vice City til iOS og Android, og det er muligvis i forbindelse hermed, at Rockstar skulle genforhandle rettighederne med bagmændene bag spillets flotte 80'er-soundtrack.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik