Han skal kæmpe til VM i Shanghai

Danske Jon 'Babyknight' Andersen kæmper for Danmarks ære til verdensmesterskaberne ved StarCraft II i Shanghai

  • Jon 'BabyKnight' Andersen forsvarer den rød-hvide fane til VM i Shanghai. (Foto: Eurogamer/Helena Kristiansson and DeaziD.se 2012)
Jon 'BabyKnight' Andersen forsvarer den rød-hvide fane til VM i Shanghai. (Foto: Eurogamer/Helena Kristiansson and DeaziD.se 2012)

I weekenden tørner verdenseliten inden for den professionelle StarCraft II- og World of WarCraft-scene sammen i Shanghai, Kina, når Blizzard åbner dørene til dette års Battle.net World Championship-finale.

En spektakulær begivenhed, ikke mindst set med danske øjne, da 20-årige Jon 'BabyKnight' Andersen er blandt de deltagende 32 StarCraft II-spillere.

Oven på en flot sejr i WCS Danmark, og senere en femte/sjetteplads ved de europæiske mesterskaber, lykkedes det altså Jon at tilkæmpe sig en plads blandt verdens absolut bedste.

Jon vil dog få kamp til stregen, både af sin banemand fra WCS Europe, ungarske LoWeLy, men også af den horde af usandsynligt dygtige koreanere, heriblandt HerO og Rain, der står på spring for at snuppe titlen som verdens bedste StarCraft II-spiller.

Video: Se Babyknight i kamp her

Lørdag går det altså løs, først med indledende gruppespil, og søndag blændes der op for de afgørende kampe samt præmieoverrækkelse. Dette gælder både for StarCraft II og World of WarCraft: Arena-turneringerne.

Rapporterer fra Shanghai
Eurogamer.dk er på pletten i Shanghai og vil løbende rapportere fra begivenheden, selvfølgelig med særlig fokus på Jon 'BabyKnight' Andersens skæbne. Vi håber også at fange Jon til et interview eller to, ligesom vi kommer til at tale med flere af udviklerne bag hhv. StarCraft II og World of WarCraft.

Som ved alle Blizzard-konventer er der også blevet plads til forskelligt andet gøgl, heriblandt en cosplay-turnering, som vi selvfølgelig også tager et kig på. Endelig vil undertegnede blogge i dagbogsformat om begivenheden, om stort og småt fra Shanghai, Kina.

Tjek Eurogamer.dk løbende, som nyt dumper ind. Husk, du kan følge/streame de forskellige kampe fra Battle.net World Championship live på den officielle hjemmeside.

Kom så, BabyKnight!

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil