Spilnyheder

Medal of Honor: Warfighter nær en fiasko

Skuffer sågar pessimistiske prognoser

 

Selv det velkendte 'Medal of Honor'-navn har ikke været nok til at sikre pæne salgstal for EA's Medal of Honor: Warfighter. De første opgørelser lyder på, at der blev solgt 300.000 eksemplarer af skydespillet i løbet af den første uge på det amerikanske marked.

Læs også:
Blizzard giver smæk til Diablo snydepelse

Tallet er væsentligt under prognoserne hos mange spilanalytikere, der i forvejen så pessimistisk på spillets muligheder. De svage forventninger kommer på baggrund af spillets modtagelse hos anmelderne, der også i vores tilfælde var temmelig bedrøvet. Det er åbenbart en holdning, der nåede at bundfælde sig hos gamerne før spillet udkom.

Læs også:
Elitesoldater afslørede for meget i Medal of Honor

Doug Creutz, der er vicepræsident hos analysefirmaet Cowen Group, havde oprindeligt skudt på 400.000 solgte eksemplarer i løbet af den første uge.

Baseret på det faktiske resultat er forventningen nu, at Medal of Honor: Warfighter ikke når flere end to mio. solgte eksemplarer.

Det betyder, at spillet faktisk kan blive en økonomisk byrde for Electronic Arts.

Se GEARs anmeldelse af spillet her.

Medal of Honor: Warfighter udkom den 26. oktober til PS3, X360 og pc.

Spillet dukker også op til Nintendos nye Wii U-konsol.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik