Er dette Danmarks højeste Wordfeud-score?

Elektronikscrabble spillet er den helt store dille. Nu vil ekstrabladet.dk finde Danmarksrekorden

  • Der står ikke araberkomplot, men rababerkompot på denne imponerende Wordfeudspilleplade.
Der står ikke araberkomplot, men rababerkompot på denne imponerende Wordfeudspilleplade.

Advarsel! Hvis ikke du spiller Wordfeud, så vil denne artikel være komplet uforståetlig for dig. For alle os ord-nørder rummer den til gengæld en gigantisk udfordring.

Ekstrabladet.dk fortalte i går om de to svenske Wordfeudspillere, som fik skrevet ordet 'Bentacklingarna' og fik ikke færre end 14296 point.

Vi vil naturligvis ikke stå tilbage for svenskerne og går nu ind i jagten på Danmarksrekorden. Og svenskerne skal da have bank.

Læs også: Sådan vinder du i Wordfeud

Siden artiklen om verdensrekorden kom på nettet skrev Nicolai til os og gjorde opmærksom på, at han har oprettet en hjemmeside for danske Wordfeudrekorder. På denne side vises en plade, hvor ordet fodboldstøvler har givet 4036 point. Ganske habilt må man sige.

4036 er godt, men ikke rekord
Det er dog ikke den største pointhøst vi har set. Kristian Larsen kan præsentere en imponerede score på 8991, som er opnået i et spil mod en kammerat. Desværre for Kristian er det kammeraten Casper, der fik scoren.

- Vi plejer at få 400-600 point pr spil. Min ven lagde bogstaverne r-a-r-b-r-m ind i mellem de ord vi allerede havde dannet - og så stod der rabarberkompot. Han ramte fire eller fem TW og en TL og fik altså 8991 point. Så vidt jeg kan se det højeste, der er scoret i Danmark, fortæller Kristian Larsen.

Læs også: Wordfeud-skaber har tjent millioner

Selv om Kristian Larsen måske har Danmarksrekorden, så fører svenskerne stadig ganske betragteligt. Derfor hører vi gerne fra Wordfeud-nørder, som har scoret endnu mere. Send din highscore til 1212@eb.dk - hvis den er højere end 8991 point.

For os der bare nyder spillet, så har Wordfeud også inspireret til en ny form for poesi. Brugerne tweeter små ordspil, der er kreeret af Wordfeud-spillepladen. For eksempel:

- Man fødes med tics. Jeg åd metan du fik gas. Tyg vasen skipper.

Dette følsomme stykke poesi er såmænd skrevet af Onside-vært Peter Palshøj.

Feud'ere - til arbejdet! Bask svenskerne.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil