Spilnyheder

Medal of Honor: Warfighter nær en fiasko

Skuffer sågar pessimistiske prognoser.

 

Selv det velkendte 'Medal of Honor'-navn har ikke været nok til at sikre pæne salgstal for EA's Medal of Honor: Warfighter. De første opgørelser lyder på, at der blev solgt 300.000 eksemplarer af skydespillet i løbet af den første uge på det amerikanske marked.

Læs også: Blizzard giver smæk til Diablo snydepelse

Tallet er væsentligt under prognoserne hos mange spilanalytikere, der i forvejen så pessimistisk på spillets muligheder. De svage forventninger kommer på baggrund af spillets modtagelse hos anmelderne, der også i vores tilfælde var temmelig bedrøvet. Det er åbenbart en holdning, der nåede at bundfælde sig hos gamerne før spillet udkom.

Læs også: Elitesoldater afslørede for meget i Medal of Honor

Doug Creutz, der er vicepræsident hos analysefirmaet Cowen Group, havde oprindeligt skudt på 400.000 solgte eksemplarer i løbet af den første uge.

Baseret på det faktiske resultat er forventningen nu, at Medal of Honor:

Warfighter ikke når flere end to mio. solgte eksemplarer. Det betyder, at spillet faktisk kan blive en økonomisk byrde for Electronic Arts.

Læs også: Se vores anmeldelse af spillet her

Medal of Honor: Warfighter udkom den 26. oktober til PS3, X360 og pc.

Spillet dukker også op til Nintendos nye Wii U-konsol.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik