Få knust hjerneskallen i War of the Roses

Blodet flyder i liberale mængder i War of the Roses - et kommende middelalder multiplayerspil.

Feudalherren indkalder alle vassaler til kamp. Idag fortælles det vidt og bredt at der er mulighed for at få et smugkig på War of the Roses, det kommende, ultra voldelige, eller måske bare realistiske, middelalder multiplayerspil fra svenske Paradox.

Se blodet flyde her

Spillet virker kraftigt inspireret af indie-successen Mount and Blade men hvor indiespillet, ihvertfald i starten, var ren singleplayer, er War of the Roses gået over til at være et rent multiplayer eksperiment.

Gameplay videoerne ligner dog en multiplayer version af Mount and Blade med opgraderet grafik.

Læs også: Strunke sværd pryder traileren

Ikke overraskende kommer det til at gå ud på at folk teamer op i bander (hvormange skal man egentlig være for at blive opgraderet til 'hær?) med bueskytter, sværdfolk, riddere og hvad middelalderen ellers kunne byde på af organiserede voldsmænd hvorefter man, så vidt man kan se i traileren, løber rundt i en landsby og slår hinanden ihjel. Spillet praler af at være en uforligneligt 'hestesimulator'.

Kryptiske bemærkninger fra udviklerne antyder at de strategiske elementer i spillet er begrænset til at man på første hånd kan opleven konflikten mellem York og Lancaster gennem syv krigszoner.

Læs også: Anmeldelse af Mount and Blade: With Fire and Sword

Voldeligt er det ihvertfald. Gameplay trailerne fra spillet lægger ikke fingrene imellem når det kommer til at vise blodspray i slowmotion og bidder af hjerneskaller der flyver liberalt rundt mellem deltagerne.

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug