Samarbejd med snigmordere og byg din egen koloni

Assassins Creed til Android og iOS er på vej

Vi er i Amerikas tidlige koloni-tid, og snigmordere har påvirket historien og været behjælpelige med at forme de oprindelige tretten stater i Amerika.
Vi er i Amerikas tidlige koloni-tid, og snigmordere har påvirket historien og været behjælpelige med at forme de oprindelige tretten stater i Amerika.

Assassins Creed spin-off-spillet Utopia bliver en strategi-simulator til iOS og android, afslører Ubisoft.

Spillets noget bizarre præmis er, at det foregår i Amerikas tidlige koloni-tid, og det går ud på, at spillerne vil opdage, hvordan snigmordere har påvirket historien og været behjælpelige med at forme de oprindelige tretten stater i det store land.

Du vil kunne bygge din egen 1700-tals-koloni og se den vokse over 150 år - fra nybyggernes ankomst indtil revolutionen.

Se de første screenshots her

Din koloni lægger tag til den Nye Verdens første og eneste flok snigmordere. Du vil kunne sætte dem op mod dine venner i asynkrone 3D-kampe eller spørge dem om hjælp til at nedkæmpe fjender i 'episke tidsbegrænsede kampe'.

Utopia har en noget vag 'vinter'-udgivelsesdato. Formentlig vil Ubisoft gerne have, at det udkommer samtidig med Assassins Creed 3, der kommer til PS3 og Xbox 360 den 31. oktober.

Ubisoft har allerede forsikret Eurogamer om, at der - udover historien om snigmordere - ikke er nogen forbindelse til Assassins Creed 3. Med andre ord behøver du ikke spille Utopia for at unlocke Assassins Creeds bedste slutning.

- Der er ingen forbindelse mellem spillene, siger Assassins Creed producer Andreane Meunier til Eurogamer.

- Men fortællingen leder ind i AC3-fortællingen, fordi det er en slags præ-era til Assassins Creed 3-æraen, slutter han lidt kryptisk.

Snart Black Friday: Få overblik og tilbud hos PriceRunner
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen