Spilnyheder

Nye billeder: 'GTA V' ser sygt godt ud

Rockstar Games er netop kommet med tre bud på, hvad du kan få fritiden til at gå med, når pistolen skal puste ud i 'Grand Theft Auto V'

Efter tidligere på ugen at have præsenteret tre køretøjer, er udvikleren af konsolspillet 'Grand Theft Auto V', Rockstar Games, nu klar til at komme med tre bud på, hvad du kan fylde din fritid ud med, når pistol, granater og bazooka får brug for en lille pause.

Se også: Nye billeder: Transportmidler i 'GTA V'

De tre bud på fritidsunderholdning er netop blevet præsenteret igennem tre nye skærmbilleder, som er blevet offentliggjort på udviklerens hjemmeside.

Og som du kan se i minigalleriet øverst her på siden, kommer du ikke umiddelbart til at kede dig i spillet, som i øvrigt ser vanvittigt flot ud.

Se også: Se de første officielle 'GTA V'-billeder

For første gang i 'GTA'-serien får du nu mulighed for at tage et slag tennis. Og det er specielt detaljerne i dét billede, der imponerer. Et andet billede viser muligheden for at springe i faldskærm i landskab og omgivelser, der skriger efter at blive udforsket. Og er du mere til fart end højder, kan du køre motocross.

Skal man tro de tre blanke bokse på rockstargames.com kan vi se frem til flere skærmbilleder inden længe.

Lego City a Spilnyheder - 8. jun. 2012 Nu kommer 'Grand Theft Auto' til børn

Hvilke af disse tre fritidsmuligheder, ser du mest frem til at bruge tid på? Afgiv din stemme i højre spalte.

OPDATERING: Endnu en fritidsmulighed er tilføjet afstemningen. Tak til Alexander N. for det glimrende forslag i kommentarfeltet.


Følg os på Facebook

Afstemning

Hvad vil helst bruge din fritid på i 'GTA V'?

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk