Nintendo lancerer mini-3D i XL

Den håndholdte Nintendo 3DS XL er alt det, du kender, bare endnu større

  • Find den største forskel! Hvis du skulle være i tvivl, så er det Nintendo 3DS til venstre og Nintendo 3DS XL til højre. (PR foto)
Find den største forskel! Hvis du skulle være i tvivl, så er det Nintendo 3DS til venstre og Nintendo 3DS XL til højre. (PR foto)
1/2
Næste »

Nintendo 3DS XL Pris: ca. 1700 kr. Udkommer lørdag

4

Mens danskerne er flygtet langt væk fra et hovedsageligt regnramt sommerdanmark på ferieblus, har Nintendo valgt at lancere en ny, håndholdt konsol, som fra i morgen kan købes i et turistfyldt indkøbscenter nær dig.

Der er dog heller ikke tale om et decideret stykke banebrydende nyt hardware, men derimod en forvokset version af 3DS'eren.

Det betyder 90 procent større skærme, (meget) længere batteritid og et dobbelt så kraftigt SD-kort på nu 4GB. Men så er det også slut med opgraderingerne.

Se også: FCK-comeback går verden rundt

Masser af mangler
I stedet gør 3DS XL sig bemærket ved at mangle en strømforsyning. Begrundelsen er, at de fleste fans alligevel har en i forvejen, og at det er med til at holde prisen nede. Der er heller ikke blevet plads til en ekstra, analog styreplade, som man kunne udstyre sin 3DS med, hvis man købte et stykke plastiktilbehør. Og i modsætning til originalen er det i 3DS XL ikke muligt at forlænge sin trykpind, som nu er tilbage i original og for kort Nintendo DS-længde.

Er det så værd at opgradere sin 3DS til 3DS XL?

Efter succesfuldt at have overført alle mine data (downloadede spil, Play Coins og mødte Mii-figurer) fra min 3DS til 3DS XL og oplevet skærmene, kommer jeg aldrig til at bruge den mindre 3DS igen.

Se også: Mand dør efter 40 timers 'Diablo III'

Lækker – ikke uundværlig
Konsollen ligger bedre i hænderne, og selv om indmaden er den samme, er de større skærme stadig oplevelsesværdige og uundværlige, når først de er prøvet.

På den anden side, er det Nintendo selv, der har skabt et behov for de større skærme, og kan du undvære, bliver din spiloplevelse ikke ringere af den grund. Og 1700 kroner for en større udgave af noget, du ejer i forvejen, er lige i overkanten.

Er du begynder, kan du spare 500 kroner ved at gå small, men er der lys forude for din økonomi, så giv dig selv en XL-oplevelse. Husk dog, at du også skal købe strømforsyning.

FIFA12 Spilnyheder - 17. jul. 2012 TV: Årets 13 bedste mål i 'FIFA 12'

---

EKSKLUSIVE SPIL PÅ VEJ TIL NINTENDO 3DS/3DS XL

Freakyforms Deluxe: Your Creations, Alive!
Udkommer: 28. juli
New Art Academy
Udkommer: 28. juli
New Super Mario Bros. 2
Udkommer 17. august
Paper Mario: Sticker Star
Udkommer: 2012
Luigi's Mansion: Dark Moon
Udkommer 2012


Følg os på Facebook

null
null

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil