Teknologi

Alt om iPad Mini - det kan den

Ikke uventet lancerede Apple her til aften iPad mini med mindre skærm. Men de opdaterede samtidig den større iPad med hurtigere processor og grafikydelse

  • Der er mange nye og forbedrede ting ved iPad Mini.
Der er mange nye og forbedrede ting ved iPad Mini.
1/2
Næste »

GENSE: Senere tirsdag kan du se tv-indslaget igen

Den fjerde iPad har en helt ny A6X-processor, som er dobbelt så hurtig som den A6-chip, der sidder i forgængeren. Grafikydelsen er også forbedret, og frontkameraet – det såkaldte Facetime-kamera – er nu på 720p HD. 4G/LTE kan bruges i flere lande, og sågar Wi-Fi-forbindelsen er blevet dobbelt så hurtigt.

'iPad 4' har derudover samme Lightning-stik som iPhone 5, og derfor kommer der også nye adaptere til HDMI, VGA, USB og SD-kort. Den nye iPad kommer i sort og hvid i størrelserne 16, 32 og 64 GB med eller uden 3G/4G. Skærmen er den samme retina-skærm som i iPad 3.

Læs også: Doktoren udskriver piller

Den ventede iPad mini har 7,9 skærm med en opløsning på 1024 x 768 pixels. Den må klare sig med den noget langsommere A5-chip, som også var at finde i iPhone 4S og iPad 2.

Til gengæld har den samme 720p Facetime frontkamera som iPad 4, og den kommer også med 4G/LTE samt i version udelukkende med Wi-Fi. Kabinettet er i aluminium, og tablet-computeren er 7,2 mm tynd, vejer 308 gram og fås i sort eller aluminium-farve.

Pris og tilgængelighed
Både iPad mini og iPad 4 vil kunne forudbestilles allerede fra på fredag den 26. oktober og kommer i butikkerne den 2. november.

Læs også: Google lancerer billig bærbar

iPad mini koster fra 2.599 kroner for 16 GB-udgaven kun med Wi-Fi, mens den dyreste model med Wi-Fi, 3G/4G og 64 GB lagerplads koster 4.999 kroner.

Fjerde generation iPad’en koster 3.999 kroner for den mindste model med 16 GB lager og udelukkende Wi-Fi, mens topmodellen med 64 GB lager samt 3G/4G kan købes for 6.399 kroner.

ALT OM:

iPad Mini
Den Nye Ipad - version 4
Den nye iMac

Den nye Mac Book Pro 13 tommers Retina-model
Den nye Mac Mini

GENSE: Senere tirsdag kan du se tv-indslaget igen

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil