Burmester står bag Porsches nye lyd

Bilikonet Porsche 911 kan nu leveres med heftigt anlæg fra Burmester. Med 821 watt og subwoofer i instrumentbrættet

Den nye 911-model (991) hævdes at være Porsches bedste hidtil. Den ikoniske sportsvogn, som har eksisteret siden 1963, har været drengedrømmen for mange generationer.

Bilen, som er gået fra at være en enkel sportsvogn til luksusbil, må selvfølgelig have et stereoanlæg, som passer i stilen.

Læs også: AirPlay-højttaler fra Pure

Porsche har allerede et samarbejde med Burmester, som har resulteret i ekstremt vellydende anlæg i Panamera og Cayenne, og nu er det altså også endelig tilgængelig i den seneste version af 911.

Burmester-anlægget kan leveres i alle udgaver af 911, også cabriolet-versionen, og består af en omfattende højttalerpakke med 12 enheder drevet af tilsammen 821 watt forstærkereffekt.

Burmester har skræddersyet anlægget, som må bestilles som en del af ekstraudstyret i 911, og har valgt et par usædvanlige løsninger. Foruden den sædvanlige placering af højttalere i dørene, er der også monteret højttalere på toppen af instrumentbrættet.

Subwooferen er integreret i instrumentbrættet og bruger rummet bag torpedovæggen som basreflekskammer, hvilket skal give virkelig dyb bas i kabinen.

Læs også: Tre nye fra AKG

Anlægget er optimeret til 911 med tilpasset akustik, som skal kompensere for støj og motorlarm, således at ingen toner drukner i brummen fra boksersekseren eller vindstøj.

I hjemlandet Tyskland koster Burmester-anlægget 3.500 Euro ekstra, når man bestiller sin 911 – uanset version.

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug