Sådan forfører du kvinder på Chatroulette

Der findes faktisk charmerende fyre på Chatroulette, som ikke kun tænker på at smække tissemanden op i linsen

  • En veludført kærlighedssang kan slå benene væk under de fleste kvinder. Også Diana på billedet, som måske mødte sin drømmefyr på den anonyme chat. (Foto: Skærmbillede fra video)
En veludført kærlighedssang kan slå benene væk under de fleste kvinder. Også Diana på billedet, som måske mødte sin drømmefyr på den anonyme chat. (Foto: Skærmbillede fra video)

Bedst som man gik og troede, at Chatroulette var en død og begravet, dukker denne friske fyr op sammen med sin guitar og bedste venner og slår benene væk under intetanende Diana med en kærlighedssang ud over det sædvanlige.

Det er smukt, sødt og et veltilrettelagt setup, der giver forhåbninger om, at det rent faktisk kan lade sig gøre, at logge på Chatroulette uden af få smækket et lem op i hovedet, som eller har været mænds foretrukne beskæftigelse på videochatten, der parrer to tilfældige mennesker.

Se også:Skræmt fra vid og sans af dæmonstrip på Chatroulette

Kærlighedssangen, som du kan se i videoen øverst, går fra de første pinlige strofer, hen over en pizzamiddag til bryllup. Og Diana bliver hængende til sidste akkord.

Om de to fik udvekslet adresser på den anonyme chat, melder historien desværre ikke noget om.

Hvad er dine bedste/værste oplevelser på Chatroulette?

Kilde: Gizmodo

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil