Beep 2012: Stem om årets bedste medietjeneste

Du kan være med til at finde Bedste Medietjeneste 2012. Stem her

Den 18. november kåres landets bedste gadgets på Beep-messen - Danmarks største forbrugerelektronikmesse - i Bella Center, og Ekstra Bladet er med.

På messen kåres blandt meget andet de fedeste fladskærme, smartphones, tablets, gadgets, spil og apps. Fra 1. november og frem til messen vil du her på ekstrabladet.dk kunne se de nominerede i de forskellige kategorier og se, hvordan du kan stemme på din favorit.

Vinderen i hver kategori kåres på Beep 2012. Offentliggørelsen af de bedste produkter sker søndag d. 18. november kl. 13 på messen. Her vil arrangørerne uddele priser til årets vindere i alle kategorier.

Dagens nominerede
Her kan du læse om de tre nominerede til Bedste Medietjeneste 2012, nomineret af Beep:

Google Drive
Endnu en backup-tjeneste kunne man forledes til at tro, men som regel er det en god idé at lytte, når Google lancerer noget nyt og Drive er ingen undtagelse fra i år. Selv om man stadig kunne ønske sig en del ekstra muligheder, så er det et rigtig skridt til en nemmere hverdag.

Netflix
På trods af kedeligt indhold ved lancering så kan man ikke komme uden om at Netflix er en velfungerende maskine, når det kommer til tjenestemuligheder. Alene det at man kan pause og genoptage film-fremvisning fra en iOS- til Android-enheder uden egentlig at blinke. Og oplevelsen er unik på alle platforme lige fra Apple TV til det nye Windows 8.

Xbox Music
Selv om markedet i den grad er fyldt op skiller Xbox Music sig alligevel ud fra de andre, da den kombinerer abonnement med enkel køb - en blanding af Spotify og iTunes og vi elsker det. At den kører på både spillekonsol, mobil og computer er bare et ekstra plus.

Sådan stemmer du:

SMS og STEM – Bedste medietjeneste

a. Google Drive

b. Netflix

c. Xbox Music

SMS til 1272 'EB medie' + stemme efterfulgt af navn og adresse.

--------------------

Eksempel: EB medie A, Anna Anderson, Sverigesgade 2, 9800 Hjørring

Det koster 1 kr. for hver sms-stemme, du sender.

Afstemningen er åben frem til 18. november kl.13.00 hvor alle stemmer opgøres og priserne til vinderne uddeles ved Beep Messen 2012.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil