Her er Microsofts nye logo

Den amerikanske software-gigant har ændret på sit logo for første gang i 25 år. Se resultatet her

  • Øverst Microsofts nu tidligere logo, som blev introduceret for 25 år siden. Nederst ser du det nye logo, som er blevet offentliggjort i dag.
Øverst Microsofts nu tidligere logo, som blev introduceret for 25 år siden. Nederst ser du det nye logo, som er blevet offentliggjort i dag.

Det sker ekstremt sjældent, at verdensomspændende virksomheder ændrer på logoet, som i mange tilfælde kan genkendes af milliarder.

Man kan da heller ikke klandre Microsoft for ligefrem at skride drastisk til værks med deres nye af slagsen, men ikke desto mindre er det i dag første gang i 25 år, at den amerikanske softwareproducent lancerer et nyt logo.

Se også: iPhone er mere værd end hele Microsoft

Årsagen er, ifølge firmaets officielle blog, at 2012 er et særdeles spændede år for virksomheden, som er på vej med nye udgaver af stort set alle sine produkter, blandt andet Windows 8, Windows Phone 8, Office samt Xbox-software. Og så den spritnye Surface-tablet, ikke mindst.

Se også: Microsoft vil sælge flere tablets end Apple

Til selve teksten har Microsoft valgt fonten 'Segoe', som i forvejen bruger i firmaets produkter og til markedsføring. De farvede firkanter skal symbolisere Microsofts 'mangfoldige portefølje af produkter'.

Se også: Prøv færdigt Windows 8 i tre måneder

Det nye logo er allerede implementeret på microsoft.com og vil over de næste måneder også ramme butikker.


Følg os på Facebook

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug