Teknologi

Efter Apples prischok: Så meget kan du spare på ny iPhone

Priserne på iPhone SE til iPhone 7 er sænket markant efter lanceringen af meget dyr model

Nysgerrig? Se præsentationen af de nye iPhones her (Video: AP)

10.249 kroner.

Tyg lige et øjeblik for det prisskilt som Apple tirsdag satte på den nye iPhone X med 256 gigabyte hukommelse.

Også de nye iPhone 8 og 8 Plus ligger prismæssigt markant over forgængerne iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus er fortsat en fremragende telefon og til priser, der nu har fået et hak ned. Foto: Kiichiro Sato/AP iPhone 7 Plus er fortsat en fremragende telefon og til priser, der nu har fået et hak ned. Foto: Kiichiro Sato/AP  

apple-showcase Teknologi - 13. sep. 2017 Apple kalder den verdens bedste - Men ny iPhone er alt for dyr

Spar op til 900 kroner
Ekstra Bladet indsamlede før tirsdagens pressemøde samtlige priser på de eksisterende iPhones og har i dag sammenlignet priserne med de nye i Apples webshop.

Du sparer således mellem 600 og 900 kroner på telefoner, der fortsat er rigtig gode iPhones. Billigste model er iPhone SE med 32 gigabyte hukommelse, som er faldet 600 kroner til 3099 kroner.

Dyreste tidligere model er naturligvis fortsat iPhone 7 Plus med 128 gigabyte hukommelse. Her er prisen sænket med 900 kroner til 6899 kroner.

Du kan se alle før- og efterpriserne herunder. Læs også artiklen her hvor Pricerunner har lavet en sammenligning af priserne på hele markedet og ikke kun Apples webshop:

iphone-x Teknologi - 12. sep. 2017 Apple bryder vild grænse - Nu koster iPhone 10.000 kroner

apple-watch-serie-3-med-mobil-funktion Teknologi - 12. sep. 2017 Danmark blev snydt for Apples magiske ur

Ny eller 'gammel' telefon?
Selv om der altså kan være gode grunde til at vælge en af de tidligere modeller - især nu hvor priserne er faldet - kan det godt give mening at overveje iPhone 8 og måske iPhone 8 Plus. Nemlig hvis du er allerede er interesseret i en af de større iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.

Apple har været ganske taktiske og sørget for, at man ikke direkte kan sammenligne iPhone 7 og iPhone 8. Modellerne findes nemlig i forskellige hukommelser. Men skemaet herunder giver en fin idé om, at hvis du for eksempel vil købe en iPhone 7 med 128 gigabyte hukommelse, så kan du for blot 400 kroner mere købe en iPhone 8, men så kun med 64 gigabyte hukommelse.

På samme måde koster det 200 kroner mere at købe en iPhone 8 Plus med 64 gigabyte hukommelse frem for en iPhone 8 Plus med 128 gigabyte hukommelse.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil