LIVE fra Las Vegas: Nu bliver dit 4K-fjernsyn (endnu) billigere

Følg med på live-tv og chat direkte fra Las Vegas, hvor LG klokken 17 dansk tid holder pressemøde om blandt andet deres nye fjernsyn

PRESSEMØDET ER SLUT - SE NYHEDERNE I CHATTEN HERUNDER

Pressemødet med LG er netop slut.

Undervejs blev der lanceret nye 4K-fjernsyn, vist kostbare OLED-fjersyn frem og demonstreret avancerede køleskabe, der kan næsten alt - bortset fra at spise maden.

Bank på glasset - og det blive gennemsigtigt i LG's smarte og dyre køleskab. Bank på glasset - og det blive gennemsigtigt i LG's smarte og dyre køleskab.

OLED-modellen her fra LG er så tynd, at det svarer til fire kreditkort lagt oven på hinanden - men du får også brug for alle fire for at kunne betale det. Skærmen kan senere i år købes med en skærm på op til 65 tommer. Den danske pris er p.t. ukendt. OLED-modellen her fra LG er så tynd, at det svarer til fire kreditkort lagt oven på hinanden - men du får også brug for alle fire for at kunne betale det. Skærmen kan senere i år købes med en skærm på op til 65 tommer. Den danske pris er p.t. ukendt.


Se eller gense hele LG's pressemøde her.

Du finder alle nyhederne i chatten fra pressemødet herunder. Følg også med senere i dag, hvor der er flere nyheder fra CES 2016 i Las Vegas.

Se også: Et pip i hovedet - og så er temperaturen taget

Se også: Disse teknologier bliver kæmpe i 2016

Live Blog LIVE fra CES-messen i Las Vegas
 

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Elektronik og spil