Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Her skal Danmarks første Carl's Jr. ligge

Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. åbner sin første restaurant i Danmark til efteråret

  • Videoen kan desværre ikke vises
1/2
Næste »

Har du siden 3. februar heller ikke tænkt på andet, end den grillede torske-burger, som den danske bikinimodel Nina Agdal slugte råt i en reklame for burgerkæden Carl's Jr. under årets Super Bowl, så er der godt nyt på vej.

Til efteråret kan du nemlig sætte tænderne i den - altså fiskeburgeren - når Carl's Jr. åbner sin første restaurant i Danmark.

Det er Bilka i Næstved Storcenter, der får fornøjelsen af burgerkæden, der blev grundlagt i 1941 og i dag findes 1369 steder over hele kloden.

Det er et samarbejde mellem Carl's Jr.'s ejere CKE Restaurants Inc. og Dansk Supermarked, der ejer Bilka, der har skaffet kæden til landet. Og marketingdirektør i Bilka, Thorbjørn Sejer Jensen, er selv sagt godt tilfreds med aftalen.

- Vi glæder os til at åbne den første Carl’s Jr. i Danmark, og vi forventer, at danskerne vil sætte pris på den høje kvalitet af maden, den gode kundeservice og den hyggelige indretning, som Carl’s Jr. tilbyder. Restauranten i Bilka Næstved vil blive et godt sted at tage en pause på indkøbsturen, udtaler Thorbjørn Sejer Jensen i en pressemeddelelse.

Er du allerede nu sulten efter mere, så kan du komme med om bag optagelserne af årets Super Bowl-reklame med Nina Agdal og torske-burgeren, i tv-klippet øverst.

Tidligere på året åbnede også svenske MAX Burger sin første restaurant i Danmark.

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug