Tager 65 kroner i gebyr for at dele en pizza

Gebyr-gribbene har bredt sig til pizzeria

  • Foto: Anders Find/Jyllands-Posten
Foto: Anders Find/Jyllands-Posten

Pizzeriaet La Vecchia Signora i Tivoli i København tager et gebyr på 65 kroner, hvis man vil dele en pizza. Det skriver 24timer.

Gebyret står på skilte overalt i pizzariaet, så det er ikke nogen hemmelighed, og det blev bekræftet, da to medarbejdere fra 24timer - under dække af at være almindelige kunder - købte en pizza til 149 kroner.

- Jeg vil bare lige informere jer om, at vi pålægger et gebyr på 65 kroner for at dele pizzaen, sagde tjeneren Martin Achilles.

- Hvad nu, hvis min ledsager her ikke er særlig sulten og måske bare skal smage et stykke, hvis han får lyst, spurgte den forbløffede medarbejder fra 24timer.

- Jamen, så kan han lige så godt tage en babypizza med også. Den koster det samme som gebyret - 65 kroner, foreslog tjeneren, som efter en snak om gebyrpolitikken uopfordret tilbød at reducere gebyret til 20 kroner.

Tivolis vicedirektør, Stine Lolk, står inde for gebyrpolitikken.

- Det er helt fair. Det er helt normalt, at restauranter tager et gebyr, hvis gæsterne vil dele en hovedret. Det ved jeg, fordi jeg tit er ude at spise med min mand, som er madanmelder. Man får jo to sæt af det hele: stole, tallerkner og bestik og så videre, siger hun til 24timer.

ER DET I ORDEN MED ET GEBYR FOR AT DELE EN PIZZA? DELTAG I DEBATTEN HERUNDER:

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet