Så er rh'en her

Først kom bh'en. Og cirka 3400 år senere er den her så - rumpeholderen - også kaldet rh'en. En skøn skabning, der former, støtter og holder numsen

'Double-O' støtter, former og giver volumen. (Foto: Bubbles Boywear)
'Double-O' støtter, former og giver volumen. (Foto: Bubbles Boywear)

Så er det slut med at have dårlig røv i de nye jeans. Firmaet Bubbles Bodywear lover nemlig en fast, velformet og løftet bagdel, hvis man hopper i den nye opfindelse rumpeholderen - også kaldet rh'en.

Rumpeholderen er stærkt inspireret af klassikeren, bh'en, der har mere end 3400 år på bagen. Faktisk har arkæologer fundet bh-lignende tingester afbilledet på Kreta helt tilbage til 1400 år f. Kr. Siden da er der sket meget på bh-fronen. Push up-bh'er, stropløse bh'er og bh'ere med indbyggede strittende brystvorter.

Rh'en, der har det officielle navn 'Double-O', har hentet de bedste egenskaber fra tidens bh'er. Og ud over at løfte rumpen og give den ekstra volumen, så holder 'Double-O' maven inden og former lårene.

Den struttende drømmer-mås opnås uden brug af indlæg, men bruger altså kroppens eget flæsk og fedt til at få den perfekte rumpe - og det til en pris på kun 330 kroner.

1 af 3 Rh'en har hentet inspiration fra bh'en. (Foto: Bubbles Boywear)
2 af 3 Rh'en støtter også mave og lår. (Foto: Bubbles Boywear)
3 af 3 'Double-O' støtter, former og giver volumen. (Foto: Bubbles Boywear)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen