Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Sådan finder du den sunde take away

Hvis du dropper pizzaen, hvad skal du så spise? SmaaSkridt.dk's Per Brændgaard guider dig

  • Dejlig snasket ser det ud, men der findes sundere og mere lækre måltider. Per Brændgaard guider dig. (Foto: Per Brændgaard)
Dejlig snasket ser det ud, men der findes sundere og mere lækre måltider. Per Brændgaard guider dig. (Foto: Per Brændgaard)
1/2
Næste »

Din krop er ligeglad med, om det er dig selv, din mor eller McDonalds, der laver maden. Det afgørende for din sundhed er, hvad maden indeholder.

Du vælger selv, om du vil lave mad fra bunden, eller du vil gøre brug af de efterhånden ganske gode muligheder for sund take away. I dette tv-klip tager jeg dig med på en tur gennem byen på udkig efter sundere take away. Der er både mere og mindre sunde valgmuligheder.

Hvis du vil bevæge dig i retning af vægttab og sundhed, skal du vælge noget, der er lidt sundere end det, du plejer at vælge. Hvis du f.eks. plejer at købe en virkelig slampizza, så er der meget at hente ved nogle ganske små justeringer. Du behøver ikke holde op med at spise pizza. Du skal bare vælge en pizza, der er lidt sundere. I klippet får du nogle konkrete tips til, hvad du kan gå efter, næste gang du er på pizzeria. Og hvad du måske kan spise i stedet for, som også er take away, men som er endnu sundere end en sundere pizza.

Få endnu flere tips til at spise dig sundere og slankere på en overkommelig måde på SmaaSkridt.dk.

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug