Persondata politik

Græske mænd gladest for penisforlængelser

Grækenland er det land i Europa, som får flest penisforlængelser pr. indbygger ifølge undersøgelse

Mest læste i Forbrug

Seneste i Forbrug

Hent flere

EKSTRA Forbrug

 

Ti gange oftere end gennemsnittet går en græsk mand til sin lokale penislæge og siger: Kan du ikke lige give mig et par centimeter.

Det skriver amerikanske The Economist, som har kigget nærmere på en statistik over plastikoperationer, lavet af sammenslutningen 'International Society of Aesthetic Plastic Surgery' (ISAPS).

Læs: Se også: Så stor er Danmarks største penis

Tallene, der er for 2010, afslører ikke, om der er sket en stigning i antallet af penisoperationer siden den økonomiske krise satte ind - så om det er landets slatne økonomi, der giver de græske mænd behov for at stive sig lidt af, kan man kun gætte på.

Se også: Læs også: Penis-lægen er flygtet til Athen

Færrest i Australien
Med knap 600 operationer i 2010 er penis-forstørrelsen ganske vist en af de sjældnere operationer i det græske land (dobbelt så populær som balleløft, halvt så populær som hårtransplantationer).

Men der bliver trods alt foretaget dobbelt så mange penisforlængelser på Grækenlands relativt lille befolkning, som i hele USA, hvor der er væsentligt flere indbyggere.

Læs: Sex & samlivSe også: Drømmedilleren: Sådan vil kvinder have den

Grækerne er skarpt forfulgt af Italienerne, som også gladere end gennemsnittet for lidt potensforlænger: De får lavet penisforlængelser mere end syv gange hyppigere end gennemsnittet, ifølge ISAPS tal.

Læs: Se også: De gør din diller større

Vagina-foryngelse
Det er ikke kun mænd, som kan synes, at undervognen kan trænge til lidt kirurgisk hjælp: Statistikken indeholder også kategorien 'vagina-foryngelse'.

Dette indgreb appellerer især til brasilianerne: I Brasilien bliver der således forynget fem gange flere vaginaer end gennemsnittet, skriver The Economist.

Mens USA er det land, hvor der samlet set udføres flest plastikkirurgiske indgreb, så er det Sydkorea, der har flest plastikoperationer pr. indbygger, ifølge ISAPS statistik.

HERUNDER KAN DU SE TV: Sådan får du større penis:

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik