Kondomfirma bestormet efter jobannonce

Jobbet som kondomtester har vist sig at være særdeles eftertragtet, oplyser Durex

  • (Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)
1/2
Næste »

Kampagnen, hvor kondomfirmaet Durex søger testere til to nye kondomer, har kun kørt i lidt over en uge.

Se også: Et knaldgodt job: Kondomfirma søger testpersoner

Men allerede nu har over 900 frivillige meldt sig, og Durex forventer, at det tal vil stige. Det oplyser Durex' Category Marketing Manager hos Durex Kristoffer Ahlerup.

Kun 500 stillinger
- Vi har allerede fået 932 ansøgninger, hvilket er et fantastisk resultat. Men man kan ansøge om jobbet helt indtil januar, forklarer Kristoffer Ahlerup til ekstrabladet.dk.

Han tilføjer, at alle - uanset køn, alder og seksuel orientering kan komme i betragtning til det knaldgode job. Dog er der kun 500 stillinger, der skal besættes. De særligt udvalgte får tilsendt et 'kondom-kit' og bliver herefter bedt om at anmelde brugeroplevelsen på Durex' hjemmeside. Anmeldelsen er anonym.

Udvider eftersøgningen
Tidligere har Durex udmeldt, at det kun er de 18-30-årige, der kan komme i betragtning til jobbet. Men efter at flere har undret sig over denne aldersgrænse, har Durex valgt at udvide eftersøgningen.

- Man kan også godt søge, selv om man er ældre end 30 år. Men kampagnen er særligt målrettet de unge, fordi vi gerne vil opfordre dem til at bruge kondom, når de dyrker sex. Det er særligt vigtigt at gøre de unge opmærksomme på seksuelt overførte sygdomme og HIV – og overvise dem om at de skal bruge kondom, tilføjer Kritoffer Ahlerup.

Se også: De unge kløjs i gummiet: 1 ud af 3 har haft en kønssygdomk_nssygdom_379553a.jpg Sundhed - 31. maj 2012 Ti gange flere får kønsvorter

Læs også

Mest læste i Forbrug
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Seneste i Forbrug
Mest læste i Forbrug
EKSTRA forbrug