Sundhed

Minister: Snart slut med overbelægninger

Der kommer nu fornyet forkus på området. Det lover den nye sundhedsminister - til trods for at statsministeren inden valget ikke kunne se problemet

  • Sundhedsministerne lover bod og bedring. (Foto: Jens Dige)
Sundhedsministerne lover bod og bedring. (Foto: Jens Dige)
1 af 1

EKSTRA forbrug

Hent flere
 

Det er snart slut med overbelægning på sygehusene. Det håber den sundhedsminister, Jacob Axel Nielsen (K), der lover bod og bedring.

– Fra regeringens side sætter vi nu fornyet fokus på området bl.a. med kvalitetsreformen. Hvis du spørger mig igen, næste gang der bliver trykket på valgknappen, forventer jeg, at vi – og her mener jeg ikke bare Christiansborg, men især også kommuner og regioner – har fået bugt med udfordringerne.

– Regeringen har nu sat de ældre, medicinske patienter højt på dagsordenen i det nye regeringsgrundlag, samtidig med at vi de kommende år investerer massivt i sygehusbyggerier. Det skal simpelthen give resultater, lyder meldingen optimistisk fra sundhedsministeren, som peger på, at belægningsprocenten på alle landets medicinske afdelinger har ligget stabilt under 100 de seneste ti år.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik