Sundhed

Ny gadget aflaster brysterne

Problemer med at sove, fordi dine store silikone-bryster hele tiden støder sammen? Nu er løsningen her, hævder firma. Plastikkirurg skeptisk

  • Mmmmm, endelig er der styr på de dumme bryster! (Foto: Cascade)
Mmmmm, endelig er der styr på de dumme bryster! (Foto: Cascade)
1/2
Næste »

Mange kvinder (og rigtig mange mænd) drømmer om større bryster. Takket være moderne plastikkirurgi er denne anatomi i de senere år blevet mere udbredt i den kvindelige demografi.

Men træerne vokser nu engang ikke ind i himmelen og med de store bryster følger også problemer som ondt i ryggen og besvær med at dyrke sport. En helt ny amerikansk opfindelse sætter nu fokus på - og løser i samme åndedrag - et hidtil overset problem:

Den cylinderformede dims, der lyder produktnavnet 'Kush', gør det muligt for storbarmede kvinder at sove på siden - noget der, ifølge salgsmaterialet, tidligere har været behæftet med store problemer. De mange kvaler er illustreret her i firmaets skønne infomercial.

Kampen imod tyngdekraften
Opfinderen af Kush er ifølge hjemmesiden firmaets chef, Cathinka Chandler. Hun lagde mærke til, at hun begyndte at få rynker i kavalergangen, og mente, at de var forårsaget af en ondsindet kombi af store bryster, tyngdekraft og sideliggende sovestilling.

Eneste løsning var at opfinde sig ud af krisen - og således blev Kush til: Den giver ro i barmen og holder på brysterne, så der ikke dannes rynker om natten, skriver hun på hjemmesiden.

En ansigts-BH?
Den rørende historie minder Kup!-redaktionen om det afsnit af Ally, hvor Elaine opfinder en ansigts-BH for at beskytte ansigtet mod rynker forårsaget af tyngdekraften.

Andreas Printzlau, der er administrerende overlæge på Hamlets plastikkirurgiske afdeling, giver da heller ikke meget for videnskaben bag den brystreddende plastikcylinder:

- Med alderen og afhængigt af andre faktorer som rygning, så ødelægger man de elastiske fibre i huden, og så får man rynker. Det har ikke så meget med tyngden at gøre. Så jeg køber den ikke rigtig, siger Andreas Printzlau, der er overlæge på Hamlets Privathospital.

Han har i sin klinik aldrig set bevis for, at storbarmede kvinder generelt får flere rynker i kavalergangen end dem, som er mere beskedent udstyret, siger han.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Seneste i Forbrug

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.