SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Poul - Erik Nielsen d. 05/03/2012

Gør oprør mod priserne i Danmark NU!!!!!

Jeg forstår det ganske simpelt ikke. En ganske almindelig indkøbstur for en familie, koster kun det halve i Svensk butik, i forhold til en Dansk butik. Ikke nok med at AP Møller vil snyde Danskerne fra at betale Danskerne en fair pris for at få lov til at pumpe Danskernes olie op af undergrunden (fair i forhold til hvad alle andre lande tager for det), så har alle hans butikker i dette land (så som Bilka, Føtex, Netto og flere) i lang, lang tid taget overpriser for ganske almindelige forbrugs og fødevare. Jo han forstår sandelig at malke os Danskere, AP Møller har ikke været ramt af nogen finans krise. Det er der mange andre der har. Ikke mindst den almindelige Dansker, som står tilbage med hele regningen for krisen.

Men vi har faktisk muligheder for at sige nok er nok. For at sige at det ikke er i orden at tage ekstremt overpriser i en tid hvor hele landets økonomi er hårdt ramt. Her kommer et par tips til at gøre oprør, hvilket i den sidste ende kan få den effekt at AP Møller bliver tvunget til at sænke priserne til et mere normalt nivo i dette land. Om andre har flere gode idéer så må i endelig poste dem herunder. Desto flere, desto bedre, uanset hvor stor eller hvor lille værdi der er i det. Så længe det kan få den effekt at det er med til at presse priserne ned i dette dyre land.

Nu ved jeg ikke hvor gammel denne side er, men om det stadig er sådan, så er det da historiens bedste tilbud. Godt nok er dette "kun" for dem der bor i København og omegn, men skal da med. Se denne side:
Se link andet sted på siden.

Gratis tur til at handle ind i et Svensk supermarked, hvor man kan spare hele 50 % eller lidt mere på ganske almindelig indkøbsvare.
Håber at flere busselskaber ser hvor attraktivt dette ville være for os plagede Danskere og dermed laver flere ture til Sverige.

For Jyder og Fynboer, så er der stadig indkøbsture til Tyskland med busser. Priserne ligger fra 40 kr. pr. person og opefter. Priserne i Tyskland ligger stadig godt under priserne i Da

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img