SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Nicolai Mathiasen d. 30/04/2012

Manglende beskyttelse i online værdipapirhandel

Jeg prøver at investerer i sølv futures i plus 500.

Det virker meget overskueligt og let at anvende. Og det går rigtigt godt. Da jeg så starter på uddannelse har jeg ikke længere tid at passe investeringerne, hvorfor jeg sælger dem alle. Jeg tjekker at de er solgt - jeg logger ind et par gange i løbet af de efterfølgende måneder sidste år og min konto viser at jeg ingen investeringer har.

Så kommer der en software update i år. PLUSELIGT står der to positioner, som jeg har lukket - og nu er de mange 1000kr i minus. Men jeg har jo lukket positionerne !!

Jeg kontakter derfor deres support og de kommer først med noget lal om mit password. Derefter siger de at det er en "split position". Men mit program har ikke vist noget om "split position" - den viste at jeg ingen positioner havde åbne.

Hvorfor lagrer disse online værdipapiprhandelsprogrammer ikke automatisk screenshots og lignende dokumentation på brugerens computer ved hver eneste handel så der er fuldstændigt klare beviser for hver eneste handels korrekthed og hvad brugeren har set?

Jeg synes det skal være en lovpåkrævet mulighed i alle programmer, som handler med penge at de gemmer kritisk billede dokumentation hos brugeren og at denne har det tilgængeligt.

Se f.eks. billedet, hvor jeg har solgt en position ID 420257123 på 70 ounces. Den står også i solgte positioner med et ANDET ID, men købstidspunktet er det samme på sekundet og mængden. Man kan ikke gennemføre to købshandler på samme sekund i plus500. De spiser mig af med at det er mit ansvar at sikre at handlerne er iorden, men hvordan gør man det - når deres software viser alt er solgt og ingen positioner eksisterer - indtil man opdaterer softwaren flere måneder efter?

Derfor vil jeg godt advare alle imod at anvende plus500.

Jeg håber i vil støtte denne sag så software fejl og lignende ikke kan køre ens økonomi i sænk uden at man har en jordisk chance for at gøre noget imod det eller dokumentere at de har haft fejl i softwaren.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Åbne fejl positioner

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img