SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Mads Wedel-Ibsen d. 21/06/2012

Hvad indeholder de hvide striber på himlen ?

Der er efterhånden mange beviser på, at de hvide striber efter fly på himlen har negativ betydning for både miljø og menneskers helbred.

Himlen i Danmark og i store dele af verden har forandret sig de seneste år. Hvor vi før kunne nyde en himlen med store puffede Cumulus skyer (populært kaldet ”godt vejr skyer”) med klar smuk blå himmel imellem, er himlen næsten alle dage, hvor metrologerne har lovet godt vejr, præget af lange hvide streger på himlen efter jetfly, som breder sig og skaber Cirrus skyer. Mængden af de hvide striber på himlen er så voldsom, at en smuk skyfri dag forandres til at blive total overskyet uden hjælp af ægte skyer.

Det betyder at vi i dag har 50 % flere Cirrusskyer skabt af jetfly, 20 % mindre solskin, hvilket medfører reduceret biodiversitet, mindre fødevareproduktion samt væsentligt forringet luftkvalitet. Hvorfor?

DMI reagerer med enslydende svar når de spørges om dette fænomen. De angiver ikke at kende til fænomenet og skriver sågar, at de aldrig har forsket i det.
Alligevel kan man på dmi.dk finde egne udgivelser om netop disse blivende skyer efter jetfly. Det gennemgås om sådanne skyer ville kunne påvirke klimaet.

Nogle fly laver disse striber - andre gør ikke. Der kræves partikler for at danne skyer. Det siger den danske forsker Henrik Svensmark også. Altså må der være tilsat partikler til jet-udstødningen for at skyerne kan forblive i luften.

Og hvilke partikler er der så tale om ? Forskere har i flere lande, uafhængigt af hinanden, målt en voldsom stigning i forekomsten af metaller som aluminium, barium, strontium og kobber i jorden og vandløb.

Flere steder forslås der netop kunstige skyer til at imødegå den påståede globale opvarmning - som nok skal ende med at vise sig at være fup og fiduser. Den har jo også skiftet navn til klimaforandringer istedet.

Så hvad er det her for nogle projekter, som DMI ikke må fortælle noget om, og som foregår lige for næsen af os, ødelægger luften vi indånder og jorden vi får

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Hvide striber på himlen ødelægger vores luft-, jord-, og vandkvalitet

Ingeniør Frank Rasmussen interviewes om de hvide striber på himlen af journalist Ebbe Hindahl

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img