SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Egon Haun d. 07/07/2012

Danmark er blevet et land af jeg vil have samfund.

Danmark er blevet et land af jeg vil have samfund. Selv politikerne kræver mere. De giver sig selv store skattelettelser, mens de lavt lønnet kan se at deres rådighedsbeløb bliver mindre.

Hver gang man giver skattelettelser bliver man ved med at give mest til de rige, fremfor mest til de fattige.

De lavt lønnet får mindre rådighedsbeløb til sig selv hver gang der gives skattelettelser, netop fordi man henter penge ind andre steder. Man henter pengene ved at hæve afgifter, men disse afgifter skal også betales af de lavt lønnet og fattige, derfor bliver rådighedsbeløbet for de lavt lønnet og fattige mindre.

Politikerne vil have at vi skal gå ud og forbruge, men de ville få flere arbejdspladser, hvis det var de lavt lønnet der fik de største skattelettelser, da de er presset nok i forvejen på økonomien, derfor ville 90 % af de lavt lønnet med sikkerhed gå ud og forbruge de ekstra lettelser, de vil skabe arbejdspladser.

De højt lønnet og rige vil ikke give et støre forbrug, da de har penge nok i forvejen, de vil spare mere op til pension, eller investere pengene i udlandet, eller i aktier, obligationer osv.

Derfor er det meget forkert at blive ved med at give disse mennesker disse store skattelettelelser til ingen verdens nytte.

Denne gang har man dog trods alt valgt at hente nogle få penge, ved at sænke børnepengene for de rige. Men det er ikke nær nok.

Endnu engang har politikerne vist sig og være udulige og det er sådan set uanset om man er blå, rød eller midt imellem.

Jeg fatter ikke at der ikke snart kommer nogle politikerne til den danske regeringen, som ikke kun tænker på sig selv.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img