SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Poul - Erik Nielsen d. 10/08/2012

Tandlæge mafian i DK.

Hvorfor i al verden er der ingen der griber ind over for de Danske tandlæger. De køre med enorme overpriser og har helt åbenlyst sørget for at det Danske folk har brug for dem, mere end det reelt er nødvendigt.

Er lige kommet hjem fra en ferie i Polen. Her kunne man sjovt nok købe tandpasta fra colgate, som man slet ikke kan finde på de Danske hylder. Der var både tandpasta der fjernede plak. Der var tandpasta der fjernede den belægning man får af at ryge eller drikke for meget kaffe. Alle fra colgate. Samme produkter fra colgate kan man ikke finde i Danmark. Hvorfor mon ikke det? Det skulle vel aldrig være for at Danskerne da ikke har behov for den halvårlige tandrensning......

Det er simpelthen så tydeligt, at de Danske tandlæger betaler Colgate for at holde enkelte produkter fra det Danske markeder, så de er sikker på at deres kunder i det mindste har behov for en tandrensning hvert halve år.

Kom så i sving ekstrabladet. Dette burde i undersøge til bunds.

Det viste billede er et af flere produkter fra Colgate, som er forsvundet fra det Danske marked, men som man stadig kan købe i andre lande. Blandt andet Polen.

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Billedet er fundet inde på Colgate sin egen hjemmeside. Så de har jo produktet.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img