SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Simon Jensen d. 12/09/2012

Så kom sandheden frem om EU af hr. Barosso

I dag, 12/9-2012 kl. 17.00 startede TV2 News nyhedsreporter med en udtalelse af hr. Barosso. Han siger at han ser Europa som én samlet stat, én nation, og første skridt på vejen er én samlet bank. Det første de vil indføre er at EU skal stå for kontrollere samtlige banker bosat i lande der har EU medlemskab. ECB vil nu således skulle bestemme over samtlige 6000 af Europas banker.

Vestager er hurtigt på banen og proklamerer at "Det er i central dansk interesse".
Vestager bedyrer hermed at hun er villig til at afgive endnu mere dansk suverænitet. Nu "slipper" vi for selv at føre kontrol med vore danske banker. Hun mener tilmed at det vil være dyrere for os, den almindelige dansker, hvis vi står uden for dette nye "fællesskab". Hvordan det, fru Vestager, når nu vores danske banker bliver holdt oppe af den danske stat og faktisk allerede ER solvente? Vi har jo ikke græske tilstande i Danmark.

Hr. Rohde støtter også ideen med ordene "Ellers kommer vi ud af det gode selskab". Hvor godt det selskab er, må man gøre op med sig selv. Rohde mener dog ikke at det giver mening at snakke om "én europæisk stat". Hr. Rohde svarer dog at "sporene er lagt til at der vil være vidtrækkende traktatændringer" og dermed siger han at der VIL være folkeafstemning omkring EU, dog tror jeg at det stille og roligt bliver trukket ned over os. Han siger dog noget, som jeg bliver glad ved: "Folkeafstemning skal tages med åbent panel". Mon vi får alle sandhederne?

Ja, bankerne ER/VAR skyld i krisen, men er det virkelig vejen at lade endnu mere EU bestemme over os? Dette er mere eller mindre et §20 spørgsmål:

http://www.euo.dk/dkeu/dk/grundlov/paragraf/

Utroligt nok var vores forfædrene politikere fremsynede, at de lavede §20. De så godt i efterkrigstiden, hvor Europa var på vej hen.
Fremtiden vil det - måske - at vi får én Europæisk stat. Nutiden er ikke til det og det er slet ikke nu det skal ske.

Opdateret kl1825
Se nyhedsindslaget her:
http://news.tv2.dk/video/index.php/gr

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img