SMS Tip

Her kan du læse mere om sagen og give din støtte, hvis du bakker op.

Min sag Oprettet af Patricia P d. 07/10/2012

Afskaf nu den medielicens!

I takt med den elektroniske udvikling forventer samfundet i højere grad, at vi henter informationer via. internettet, som efterhånden er blevet en nødvendighed. Det ses det blandt unge, som er afhængig af det for at opretholde kontakten med skolen uden for undervisningstiden. Det ses i den nye digitalisering af borgerservice, som gør at informationer frem over ikke skal hentes på den lokale kommune. Disse eksempler er blot få af mange.

Alle disse ting kræver, at vi har adgang til internet, men med ejerskab af apparater af denne slags, følger også forpligtelsen til at betale medielicens til Danmarks Radio. Men det er ikke kun computeren, der koster hver måned. Det er også mobilen (hvis den kan gå på nettet), TV´et og radioen, som gør os licenspligtige i Danmark. Ejer du blot en af disse elektroniske maskiner, ja så kan du godt finde tegnebogen frem, og smide (dine) penge direkte ned i DR´s lommer.

Medielicensen ligger i dag på 196 kr. pr. måned, hvilket giver et årligt beløb på 2352 kr, men prøv så at regne på, hvor mange penge du kan regne med at udbetale til DR gennem dit liv. Ja jeg får det i hvert fald ikke til et beløb under 100.000 kr. faktisk et godt stykke over.

Hvad er så problemet i at betale medielicensen til Danmarks Radio? Svaret er ret så simpelt. Det er ikke et personligt valg, men noget som bliver pålagt os fra DR's såvel som statens side. Så er der jo også hele spørgsmålet om deres programmer. Formår Danmarks Radio at konkurrere med andre udbydere af kanaler? Jeg ved, hvad jeg vil svare. Højt og rungende NEJ. Jeg kan bestemt ikke huske, hvornår jeg sidst har benyttet mig af deres service.


Er i enige så støt sagen

Medier knyttet til denne sag

Ekstra Bladet påtager sig intet ansvar for medier uploadet af, eller linket til, af sagens opretter.

Afskaf medielicensen og giv danskerne valget.

- -

Annonce

Annonce

  • Seneste i Nationen
-

Ingen artikler

Img